Våra nöjda kunderEfter att ha förgyllt badrumsdrömmar sen 2001, så har vi förstås hunnit med många hundra badrum. Och vart vi än är, ser vi alltid till att lämna våra kunder med en överträffad förväntan. Det har gett oss mycket positiva omdömen och här nedan har vi samlat några av dessa.


Helena och Janne i SkoklosterVi anlitade Krägga bad för en större badrumsrenovering våren 2014. Eftersom vi skulle flytta badrummet till ny plats kom det även att påverka kök, hall och det gamla badrummet. Nya rördragningar och extra elarbeten blev också aktuellt.
Vi är så nöjda med att vi valde Jocke och hans mannar till att göra jobbet. De gjorde vad de kunde för att allt skulle gå så smidigt som möjligt för vår del när husets enda badrum bytte plats. Jocke fanns hela tiden tillgänglig som bollplank och alla på plats gjorde ett proffsigt och engagerat arbete. Som kund var det också uppskattat att man höll god ordning på och runt arbetsplatsen. Nu har vi fått ett jättefint slutresultat med nytt badrum, delvis nytt kök och ett nytt arbetsrum! Vi rekommenderar Krägga bad till alla som frågar efter pålitliga och duktiga hantverkare för att bygga badrum eller andra snickeriarbeten!

mvh
Helena och JanneFamiljen Lindman i BålstaVi anlitade Krägga Bad till att lägga klinkers med golvvärme i tvättstuga och hall och vi är mycket nöjda med resultatet!
Jocke på Krägga Bad var väldigt noggrann, trevlig och professionell. Han höll rent och snyggt omkring sig samt att vi fick information och återkoppling under hela projektet. Han kom alltid den tid han sa att han skulle komma.

Vi kan varmt rekommendera Krägga Bad!

Hälsningar Mia och Christer LindmanLaina Afzelius Östman i JärfällaJag kan varmt rekommendera Krägga Bad AB med Jocke och hans medarbetare för din badrumsrenovering. Kände mig trygg hela vägen under arbetets gång.

mvh
Laina Afzelius ÖstmanFamiljen Lennström i BålstaVi anlitade Krägga Bad när vi bestämt oss för att renovera vårt badrum och tvättstuga.
Anledningen till att vi valde Krägga Bad var för att de berättade allt väldigt tydligt angående hur renoveringen kommer att genomföras och vad som kommer ske i vårt hem.
Vi fick en tydlig och detaljerad offert.
Arbetet genomfördes noggrant och blev jättefint.
Vi fick under tidens gång veta vad nästa steg i renoveringen var och det kändes jätteskönt.
Vi har fullt förtroende för Krägga Bad och kommer att anlita dem igen för framtida renoveringar.
Trevliga och pålitliga.

Det känns verkligen att allt är gjort från grunden och det är verkligen kvalité på arbetet.
Rekommenderas varmt!

Mvh
Lena och Stefan

Familjen Larsson/Hagberg i KungsängenNär vi skulle renovera vårt badrum på övervåning valde vi direkt Krägga Bad. Mycket tack vare att vi har anlitat Jocke Mattsson två gånger tidigare och resultatet då har varit över förväntan. Jocke lämnar tydliga offerter och det är sen inget snack om småsaker.
Mest imponerad har vi varje gång blivit av Jockes noggrannhet och yrkesskicklighet. Han går aldrig för dagen förrän allt är perfekt!
Det märks också att han vet vad han pratar om, och är uppdaterad med alla nya regler.
Och sist, men absolut inte minst, så är han trevlig, flexibel och vill verkligen kundens bästa, vilket känns skönt när man som vi gärna ville bolla idéer och komma fram till den lösning som passade oss allra bäst.

Kort sagt, så skulle vi rekommendera Krägga Bad AB framför alla andra.

mvh
Peter Larsson och Petra Hagberg
Krägga Bad AB
Telefon: 073-528 39 55
E-postadress: jocke@kraggabad.se

Orgnr: 556910-0166
Anslutna till GVK
Auktoriserade av AB Svensk Våtrumskontroll