Vanliga frågorNu när du går i badrumstankar, så dyker förstås alltid en mängd frågor upp. Många frågor får vi ganska ofta och därför har vi sammanställt dessa här nedan. Hittar du inte svaret på just din fråga? Ingen fråga är för dum för att ställa, så kontakta oss lovar vi att du alltid blir trevligt bemött, utan massa komplicerat fackspråk!

Vad kostar det att renovera just mitt badrum?
Detta är självklart den absolut vanligaste frågan, men eftersom alla badrumsdrömmar och förutsättningar är unika, så gör vi alltid ett kostnadsfritt hembesök hos dig. Ofta har vi med både elektriker, snickare, rörmokare och plattsättare för att direkt kunna få en helhetsbild och ge dig ett fast pris som inkluderar allt, och som vi håller. Kontakta oss idag för att boka in ett kostnadsfritt hembesök.

Har ni våtrumscertifikat?
Ja, Krägga Bad är anslutna till branschorganisationen GVK och jobbar alltid efter branschreglerna Säker Vatten. Vi är auktoriserade av Svensk Våtrumskontroll AB. Du får alltid ett ifyllt och signerat våtrumsprotokoll efter slutfört arbete. Försäkringsbolagen kräver ibland detta, så det är ett väldigt bra dokument att ha.

När betalar jag räkningen för badrumsrenoveringen?
Undvik företag som vill ha delar av betalningen i förskott! Hos Krägga Bad betalar du inte en krona innan godkänd slutbesiktning där vi tillsammans går igenom badrummet. Eventuellt ROT-avdrag drar vi av direkt på din faktura.

Vad är ROT-avdrag och hur fungerar det?
ROT står för Reparation, Ombyggnad och Tillbyggnad. Kort förklarat innebär det att du kan få avdrag med upp till halva arbetskostnaden! Läs gärna mer på Skatteverkets hemsida

Hur lång tid tar en renovering?
Det beror förstås lite på hur omfattande arbetet är, och hur stort själva badrummet är. Ett lite mindre badrum eller en WC, utan några större ingrepp från snickare och elektriker tar normalt 1-2 veckor, medan ett större badrum där kanske både el, rörstammar och väggreglar måste bytas tar omkring 4-6 veckor.

Kan jag räkna med att ni dyker upp när ni ska?
Ja, det kan du verkligen. Du är kanske van med hantverkare som kommer sent, eller i värsta fall inte alls? Ofta beror det på att andra företag åtar sig flera arbeten samtidigt och åker mellan olika kunder. Vi på Krägga Bad åtar oss alltid ETT UPPDRAG ÅT GÅNGEN. Detta är viktigt, och det innebär att just du och ditt badrum har vår absoluta och enda fokus när vi är hos dig.

Okej, så hur går vi nu vidare för att förverkliga våra badrumsdrömmar?
Starta med att kontakta oss via mail eller telefon, så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök. Därefter får du inom ett par dagar en utförlig offert med vad som ingår och ett kostnadsförslag. Godkänner du offerten, så planerar vi tillsammans för ett datum då renoveringen kan börja! Och inom ett par veckor har du ett helt nytt badrum!

Krägga Bad AB
Telefon: 073-528 39 55
E-postadress: jocke@kraggabad.se

Orgnr: 556910-0166
Anslutna till GVK
Auktoriserade av AB Svensk Våtrumskontroll